Sofy Blog

Sofy Blog

Célom az oldalon

2021. január 16. - Sofy Taylor

Több témában szeretnék mozogni. Bár jelenleg nem tudom miről is szólna a hozzám legjobban íllő blog. Talán a könyvek, a filmek és a kozmetikumok lennének azok amikről úgy igazán tudnék írni. 

Jelenleg rengeteg könyv van a listámon amit el szeretnék olvasni. A könyvespolcomon helyet foglalt már Darren Shan rémségek cirkuszának pár kötete, illetve Andrzej Sapkowski tollából származó The Witcher könyvek is.

Jelenleg olvasom Ed McDonald - Éjszárny című könyvét amely egy trilógia első kötete. Érdekes könyv. Javarészt szürke, és kissé véres. De mégis van benne egy fény forrás. kíváncsi vagyok mi fog történni a főhőssel, aki trágár szóhasználata miatt igencsak nyers személy. De belül ő is érez és fél. 

Remélem leírhatom nektek majd azt amit a könyv kivált belőlem, hogy én milyennek is gondolom és hogy mi az ami szerintem igazán jellemzi.

A bejegyzés trackback címe:

https://sofytaylor.blog.hu/api/trackback/id/tr716392644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása